Bij een nieuw jaar hoort een fris begin

Gepubliceerd op 26 januari 2024 om 18:50

Bij een nieuw jaar hoort een fris begin, en ik had een idee voor een nieuwe maandelijkse nieuwsbrief. Alleen was er de vraag: hoe moet deze eruitzien en welke boeiende onderwerpen kan ik erin verwerken?

Ik wilde graag een origineel ontwerp met een passende titel. ‘De Bollezer’ leek mij gepast als benaming en gelukkig kan ik zoals altijd rekenen op het creatieve talent van mijn partner. Hij stortte zich meteen op het ontwerp en ik zorgde voor de invulling.

Jouw mening en feedback over de gekozen naam zijn voor mij heel waardevol. Deel gerust hierover je gedachten via sociale media.

Zo kwam de eerste editie van ‘De Bollezer’ tot stand en vanaf nu komt de nieuwsbrief maandelijks jouw richting uit. Via ‘De Bollezer’ blijf je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen rondom mijn boeken en het schrijfproces. Je ontvangt updates over boeklanceringen, signeersessies, evenementen, interviews, beurzen en veel meer.

Hopelijk ben je enthousiast over deze nieuwsbrief. Ik wens je alvast heel veel leesplezier.

Groetjes Johnny.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.