top of page
Alsof ik nooit heb staan

Alsof ik nooit heb bestaan

Thriller - 22/04/2023

Na een gevangenisstraf van twintig jaar komt Gabriel vrij en probeert hij opnieuw te integreren in de maatschappij.

Het verleden heeft hij nooit kunnen loslaten. Na zijn vrijlating heeft hij een bijzondere interesse in het leven van Olivia en haar gezin. Zij was niet alleen zijn beste vriendin, zij is ook degene die ervoor zorgde dat Gabriel werd veroordeeld voor moord met voorbedachten rade. Wanneer hun jongste dochter spoorloos verdwijnt, zijn Olivia en haar man radeloos. In een brief eist de mysterieuze Wolf de ontvoering op, Olivia is ervan overtuigd dat Gabriel de schuldige is.

Is Gabriel werkelijk uit op wraak of is er meer aan de hand?

Alsof ik nooit heb bestaan cover definitief met kleuraanpassing 2 FRONT.png

Pre-order nu via

Wat ik niet deed

Thriller - 15/10/2022

Na de dood van haar man en dochtertje stort het perfecte leven van schrijfster Emily volledig in. Ze onderneemt verwoede pogingen om haar schuldgevoelens te overwinnen, echter het enige waarin ze slaagt is moeizaam overleven.

Een uitgever doet haar een aanbod om naar Schotland af te reizen om er een boek te schrijven over de laatste heks van Durness. Ze twijfelt maar uiteindelijk aanvaardt ze de schrijfopdracht.

Zodra ze in de Schotse Hooglanden arriveert, stapelen de bizarre gebeurtenissen zich op.

Emily beseft dat er iemand is die de wrede waarheid over haar verleden en de dood van haar man en dochter kent.

Wat ik niet deed cover front.png
sticker top 2.jpg

2de plaats Beste Nederlandstalige Vrouwenthriller 2022

Genomineerd voor de Hermes Thriller award 2023

Bestel nu via

Duistere grens

Thriller - 03/02/2022

Genomineerd voor de Hermes Thriller award 2023

Met een list worden vier mensen naar een afgelegen plek gelokt en opgesloten. Eén van hen is Sieg Papadakis. Na een vreselijke tijd, kan hij aan de dood ontsnappen, maar dit ging ten koste van zijn geweten.

Negen jaar later staat multimiljonair Sieg aan het hoofd van de game producing company, Medusa. Hij heeft de ware toedracht van de opsluiting voor zich gehouden.  Er is echter nog iemand die alles afweet van wat er tijdens zijn gevangenschap is gebeurd. Deze man, die zich Argus noemt, aarzelt niet om hem met deze informatie te chanteren. Sieg geeft toe, en raakt zo steeds meer verstrikt in een web van leugens, moord en bedrog. Om de steeds agressiever wordende Argus tegemoet te komen, doet hij alles wat die wil. Tot de mensen uit Siegs naaste omgeving de dupe dreigen te worden. Hij besluit terug te vechten.

Cover Duistere grens - definitief ontwerp - front.png

Bestel nu via

Wilde gok

Thriller - 20/08/2021

Werd de absolute favoriet van het boekblog platform Perfecte Buren in 2021

Zuid-Frankrijk 1970.

 

De weduwe Celeste de Chatillon en haar twee dochters lijken een zorgeloos leven te leiden in hun villa nabij Menton maar in werkelijkheid brengt een immense schuldenberg hen op de rand van de afgrond. Wanneer Celeste alsmaar dieper verstrengeld raakt in de moorddadige tentakels van het drugmilieu waarin ze is verzeild geraakt, komt het leven van haar lievelingsdochter Beau in gevaar. Celeste is wanhopig en bedenkt een waanzinnig plan om uit de schulden te geraken. Haar plan lijkt te lukken, totdat de vreemde Léon de opdracht krijgt om Celeste en haar dochter te vermoorden.

 

Ondertussen wordt in een dorpje in de Provence een meisje in paniek wakker. Ze lijdt aan geheugenverlies waardoor ze geen andere keuze heeft dan de man die bij haar woont te vertrouwen. Wanneer een mysterieuze vrouw contact legt met haar verandert alles.

Wilde gok boekcover - front.png

Bestel nu via

Hij noemde me Duivelskind

Thriller - 17/04/2020

Haalde de longlist van de ThrillZone awards 2020, voor de categorie Beste Nederlandstalige thriller

Ik werd jarenlang mishandeld...
Totdat er een gruwelijk plan in gang werd gezet.

Jarenlang mishandelt een moeder haar kinderen, ze sluit hen op in een donkere kelder. Eén van hen is uit op wraak en beraamt samen met een handlanger een gruwelijk plan...
Heel veel later is Antwerpen in de ban van de sleutelmoordenaar die zo wordt genoemd omdat hij een sleutel achterlaat bij elk van zijn vrouwelijke slachtoffers. Opluchting wanneer men denkt een hoofdverdachte te kunnen aanwijzen: Seth Lejeune. Eén van zijn collega's is op een nacht verdwenen. Zijn er nog bewijzen nodig? Het leven van Seth Lejeune verandert in een hel. Hij herinnert zich niets van wat er die bewuste nacht is gebeurd. Radeloos en verward probeert hij de gebeurtenissen te reconstrueren. Vraag is wie hij kan vertrouwen. Van collega's, vrienden en familie krijgt hij alleen maar tegenstrijdige informatie. Is Seth de sleutelmoordenaar of is hij zelf de speelbal van een meesterlijk brein? Wanneer er opnieuw een vrouw verdwijnt, lijkt de puzzel onoplosbaar...

Hij noemde me Duivelskind cover draft - front.png

Bestel nu via

Bloedmaan

Thriller - 30/07/2020

In 2019 verkozen tot een van de beste twintig boeken volgens het lezersplatform van de VRT

Op de avond van de bloedmaan springt in Parijs iemand van de Pont Louis-Philippe. Luttele uren later wordt in Barcelona een brute moord gepleegd. Of zijn het zelfs twee moorden? In de aanloop naar deze dramatische gebeurtenissen speelt de beroemde actrice Eloise De Moines een centrale rol. Maar zelf vermoedt de labiele Eloise niets: zij is uitsluitend bezig met de opnames voor haar nieuwste film én de voorbereidingen voor het sprookjeshuwelijk met haar verloofde Philippe, de dag na de bloedmaan. En dan wordt ze ook nog gekweld door hallucinaties. Gelukkig voelt Eloise zich volledig gesteund door Philippe en haar jonge vriendin Babet, maar is haar vertrouwen in hen wel terecht? En welke rollen spelen de personal trainers Jolinde en Noah? Eén ding wordt in elk geval snel duidelijk: de nacht van de bloedmaan zal voor iedereen dramatisch zijn...

Bloedmaan 2de druk - front award label.png

Bestel nu via

Egyptisch blauw

Debuut thriller - 17/09/2018

Egyptisch blauw is een meeslepende thriller waarbij de puzzelstukjes steeds veranderen.

Tijdens een avondje stappen leert de schuchtere Jovanny een stel vrienden kennen. Het klikt meteen, maar hij ervaart al snel dat zijn nieuwe vrienden er een verborgen agenda op na houden. Hij wordt achtervolgd door de mysterieuze Melissa. Zij heeft een steeds terugkerende nachtmerrie waarin Jovanny één van haar familieleden vermoordt.
Wanneer Jovanny ontdekt dat zijn ouders een verschrikkelijk geheim met zich meedragen, stort zijn wereld in mekaar. Paniek, radeloosheid en verdriet volgen elkaar in snel tempo op wanneer de liefde van zijn leven op een brutale manier wordt vermoord.

front-medium-1100550541.jpg

Bestel nu via

Wat ik niet deed
Duistere grens
Wilde gok
Hij noemde me Duivelskind
Bloedmaan
Egyptisch blauw
bottom of page