Boeken

EGYPTISCH BLAUW

Drie dagen geleden verloor ik de liefde van mijn leven maar dat kan ik aan niemand vertellen…

Jovanny is met zijn vriendin Elsa op de begrafenis van zijn grote liefde die drie dagen eerder vermoord werd. Elsa weet dat Jovanny niet van haar houdt maar door hem te chanteren, verplicht ze hem om bij haar te blijven. Jovanny heeft geen keuze. Hij weet dat hij in de gevangenis belandt als hij niet doet wat ze van hem vraagt.
Ongeveer een jaar geleden ontmoet Jovanny de joviale Tiffany tijdens een avondje stappen. Zij introduceert hem bij haar vrienden. De groep, zoals ze zichzelf noemen, aanvaardt Jovanny meteen. Hij beleeft de tijd van zijn leven maar de vriendschap tussen de acht vrienden brokkelt af wanneer blijkt dat elk lid van de groep er een verborgen agenda op na houdt. 
Jovanny wordt verliefd op een van hen maar hij durft zijn liefde niet te uiten. Hij is dolgelukkig wanneer zijn liefde eindelijk wordt beantwoord maar hun geluk is van korte duur.
Wie is die grote liefde van Jovanny en wat hield hen zo lang tegen om samen te zijn?
Wat hebben de leden van de groep te verbergen en wat heeft dat te maken met de moord?
Wie is de mysterieuze Melissa die elke nacht dezelfde nachtmerrie heeft waarin Jovanny de hoofdrol speelt. Een droom die een toekomstvoorspelling blijkt te zijn… 

© 2018 by Johnny Bollé. Proudly created with Wix.com    Privacy